יום שני, 11 בנובמבר 2019, י"ג חשון ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 02-5900070

עסקים במעלהנט

עסקים

התחדשנו

כפיר קריאף, תושב גבעת זאב, לקח לידיו את סניף "בורגרים" לפני כארבעה חודשים, במהלכם עשה שינוי של ממש במקום, שהפך לסוג של בר שכונתי שבו החבר'ה יושבים על בירה, צופים במשחקי ספורט ונהנים מאוכל טעים ואיכותי | בריאיון ראשון מאז הפתיחה הוא מספר על סוד ההצלחה ועל ההקפדה על שירות איכותי, יחס חברי ואוכל מצוין. כשר למהדרין

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

דלית מור

כתבת מגזין וחדשות בעיתון זמן מעלה

לפני כארבעה חודשים, כפיר קריאף, תושב גבעת זאב, נשוי ואב לשלושה, לקח לידיו את סניף רשת "בורגרים" שברחוב האלמוג בשכונת נופי הסלע. הוא הכניס רוח חדשה ואווירה תוססת למקום, ומאז המקום לא נח לרגע ומלא במשפחות ויחידים המגיעים ונהנים מארוחה טובה, אווירה נעימה וגם, ממשלוחים שיוצאים עד הבית ללא הפסקה. 

בסוף שבוע שעבר הגעתי לסניף כדי להבין מה סוד הקסם. מעבר לכך שהעיצוב מזמין, המוזיקה נעימה, הבר פתוח וכולם משבחים את האוכל, כפיר מסתובב בין הלקוחות כשהוא מחויך וזמין, וכנראה שזה סוד הקסם. הקונספט של רשת "בורגרים" של קבוצת BBB הוא שכל המבורגר מגיע בגודל מיני של 80 גרם, עם מגוון מיוחד וייחודי של טעמים, כך שסועד שמזמין ארוחה טועם ונהנה ממספר טעמים בארוחה אחת. המקום מעוצב בעיצוב מזמין, עם 22 מקומות ישיבה בפנים ועוד עשרות מקומות בחוץ.

מה מיוחד באוכל שאתם מגישים? 

"כל אחד יכול למצוא משהו שהוא אוהב ומתחבר אליו. יש לנו המבורגר טבעוני, ויש לנו גם לחמניות ללא גלוטן או מקמח מלא. בהמבורגרים יש מגוון גדול של טעמים: בקר, טלה, ספרדי, פיקנטי, מרגז, רומני, צ'יקן ועוד. יש גם סלט טאבול'ה מעולה עם עדשים שחורות, ויש רצועות עוף, צ'יפס בטטה והום פרייז, כנפיים, כריכים של אנטרקוט ועוד. בארוחה בדרך כלל כל אחד אוכל יותר מהמבורגר אחד, כי הרי כל המבורגר בגודל מיני, וכך יוצא שהלקוחות טועמים מספר טעמים, וזה מלהיב אותם". 

בנוסף לאוכל הכנסת קונספט של בר שכונתי למקום.

"הרעיון הוא שהמקום הפך לבר שכונתי, וזה משהו שרואים הרבה ברחבי העולם. במוצאי שבת כשיש משחקים, אנו מקרינים כאן משחקי כדורגל או כדורסל. המקום מעוצב מגניב, והחבר'ה באים לשבת בכיף על בירה, אוכל ואווירה של בר, ממש ליד הבית. לא רק בימים שיש משחקים כמובן, זאת אווירה שקיימת כל ימות השבוע".

כל עשרת העובדים שלך הם צעירים ממעלה אדומים.

"במשך 20 שנה הייתי סמנכ"ל תפעול של חברת ייבוא כלי בית. היו לי 150 עובדים שכוללים נהגים, עובדי מחסן וספקים, ושם למדתי איך לטפח עובדים וכיצד לדאוג להם ולתת להם הרגשה טובה בעבודה כך שישמחו להגיע. אני עצמי מגיע לעבודה בכל יום כבר בעשר בבוקר, ויוצא מכאן בחצות. אני מאמין שזה הדבר החשוב ביותר עבור הלקוחות ועבור העובדים שלי, שיכולים לקבל מענה לכל שאלה שמתעוררת. זה מורגש בשטח.

יש לנו משלוחים לכל חלקי העיר, אבל גם לכל הסביבה. מזמינים מאיתנו חיילי מג"ב, אבו דיס, מחנה ישי, כל יישובי גוש אדומים כמו כפר אדומים, אלון וקדר. החיילים בסביבה מזמינים המון מאיתנו, וזה מרחיב את הלב". 

מה המוטו שלך להצלחה?

"הדבר הראשון שמניע אותי זה שהלקוחות יקבלו תמורה עבור מה שהם משלמים. שירות זה במקום הראשון אצלנו, וכמובן היחס החם והחברי, גם ללקוחות וגם לעובדים שמקרינים את זה החוצה, וכן האוכל הטרי והאיכותי והניקיון של המקום. אני מאוד נהנה. כיף לי להגיע לכאן בבוקר, וזה משפיע מאוד על כולם. זכיתי להיות כאן במרכז ברחוב האלמוג, עם אנשים מדהימים מסביבי - הספר שצמוד אלי, חנות הממתקים של ממתקי השלושה וכל בעלי העסקים סביבי הם אנשים מדהימים. התחברנו מיד, וזה כיף כשהפרגון הדדי. יש כאן חנייה בשפע, יש כאן גן שעשועים, וזה מקום מקסים ומזמין שמושך אליו תושבים".

 

תגובות