יום שלישי, 21 בינואר 2020, כ"ד טבת ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 02-5900070

עסקים במעלהנט

עסקים

גולדה הגיעה לעיר

רשת הגלידריות "גולדה" פתחה סניף חדש במרכז קרסו בנופי הסלע, ותושבי העיר נוהרים למקום ונהנים ממגוון טעמים של גלידות, יוגורט ללא סוכר וקינוחים מתוקים • מנהל הסניף, תומר זקן, מזמין את תושבי העיר ליהנות מחוויית בילוי שכוללת: שירות מצוין, אווירה עכשווית וטעם נפלא

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

דלית מור

כתבת מגזין וחדשות בעיתון זמן מעלה

סניף נוסף של רשת הגלידריות האהובה והנחשבת בארץ - "גולדה", הושק במרכז קרסו בשכונת נופי הסלע. "אחרי שניהלתי בשנים האחרונות את הסניף בממילא וראיתי שהרבה מאוד מהלקוחות הגיעו אליו במיוחד ממעלה אדומים ונהגו לפרגן על הטעמים והחוויה, הבנתי את הצורך לפתוח גם כאן במעלה אדומים לרווחת התושבים", אומר תומר זקן, מנהל הסניף. 

ואכן, התושבים מצביעים ברגליים ומגיעים לסניף החדש. הרושם המתקבל הוא שהתושבים המתינו בציפייה שהסניף ייפתח פה בעיר, כאשר מאז הפתיחה הם נוהרים לטעום וליהנות מהמבחר העשיר של הגלידות המשובחות. "רצינו שתושבי מעלה אדומים ימשיכו ליהנות מאווירה חדשנית ומהגלידות שלנו, מבלי להתרחק מהבית".

"גולדה" נוסדה בשנת 2012, והיא רשת הבת של גלידת הבוטיק  "אניטה" הפרוסה בעיקר ברחבי תל אביב ואף משווקת את מוצריה במספר סניפים בחו"ל. בארץ עד כה היו לה 51 סניפים ברחבי הארץ, והיא הנציגה הבלעדית בישראל של חברת Giuso האיטלקית. Giuso היא מהחברות המובילות בעולם בענף הגלידות, המשווקת את מוצריה ליותר מ-60 מדינות ברחבי העולם וידועה בחומרי הגלם האיכותיים שלה ובחדשנותה בתחום.

בסניף המעוצב בעיצוב "שיקי" ובניחוח אירופאי ישנם מקומות ישיבה בפנים ובחוץ, כך שניתן לשבת וליהנות לא רק מגלידה מצוינת, אלא גם מקפה איכותי וקינוחים מעולים. הגלידות והקינוחים מיוצרים מחומרי גלם משובחים ונעשים בכל יום במקום. 

"יש לנו בסניף, כמו בשאר הסניפים, 'גלידן', שזה שף של גלידות שיצא ללימודים ייחודיים בתחום, והוא מייצר במטבח של הסניף בכל יום את הגלידות, כך שנשמרת הטריות וכמובן, גם את הקינוחים הרבים שלנו, כמו: קרפים, מאפים ועוגות, סופלה, ופל בלגי ומקרונים בטעמים", מספר תומר ומוסיף כי "יש לנו מגוון גדול מאוד של תוספות לגלידות, והגלידות שלנו מוצעות בטעמים רבים ומגוונים. יש לנו גלידות שילדים מאוד אוהבים כמו קינדר בואנו, הרשיז, מבחר טעמי שוקולד, קרם קרמל, גלידות פירות, סורבה, שוקולד עם נשיקות מרינג, שוקולד שקדים ועוד". בנוסף לגלידות יש גם יוגורט ללא סוכר וללא גלוטן".  

תומר, בן ה-28, תושב גבעת זאב, מסביר כי מעבר לטעמים יש הקפדה על חוויית הלקוח, "מי שמגיע אלינו חווה חוויה שלמה, ולא רק בזכות הטעם. יש כאן דגש של הקפדה עד לפרט הקטן של ניקיון, סדר, אדיבות של אנשי הצוות ושירות. מאוד חשוב לי שהלקוח יחוש את החוויה הכוללת. קודם כל את השירות, הנראות, האווירה העכשווית, ולבסוף כשיטעם את הגלידה והקינוח יישאר לו גם טעם נפלא. זאת הסיבה שבכל משמרת יש צוות גדול וחייכן שיוכל להעניק שירות ללקוח מבלי שימתין זמן רב, וזאת למרות שהמקום מלא בלקוחות". 

הגלידרייה, בעלת כשרות מרבנות מעלה אדומים, תהיה פתוחה בימי חול בין השעות 8:00 ועד חצות, בימי שישי החל מ-8:00 ועד שעה לפני כניסת השבת, ובמוצ"ש הסניף ייפתח שעה לאחר צאת השבת ויהיה פתוח עד חצות. 

תגובות