אוכל קדימה אוכל
במרכז קרסו נכנסו לאחרונה שלושה סניפים של אוכל מהיר במקומן של שלוש חנויות שנסגרו; הכירו את פיתה בשר, מנפיס ובורגר מארקט הפתוחות עד לשעות הקטנות של הלילה; בהצלחה
פורסם בתאריך:
נכתב על ידי
דלית מור
כתבת מגזין וחדשות בעיתון זמן מעלה
תנועת עסקי המזון בעיר אינה פוסקת, עסקים נסגרים, ומנגד רשתות מוכרות ממשיכות להגיע ולפתוח אצלנו סניפים במקום אלו שסגרו את שעריהם. לאחרונה הגיעו למרכז קרסו רשתות מוכרות בתחום האוכל המהיר הפתוחות עד לשעות המאוחרות.
במקום "גולדה"- מנפיס
הסניף של "גולדה", הגלידרייה שמשכה אליה את תושבי העיר אוהבי הגלידות נסגרה ובמקומה נפתח סניף של רשת "מנפיס" המוכרת, רשת הקיימת כ- 19 שנה והסניף במעלה אדומים הוא ה- 13 שלה. מדובר ברשת של טוסט נקניק ייחודי בשילוב מגוון טוסטים, כריכים מפנקים ואופציות מרובות של תוספות. הזכיין הוא דניאל דרור עם השותף תומר זקן. "יש מגוון גדול מאוד של נקניקיות והרבה סוגי תוספות, גם שניצלים, זה ידוע שכל מי שאכל פעם אחת במנפיס חוזר"
במקום "בסיבוב" - פיתה בשר
אחרי ש "שווארמה בסיבוב" נסגר נכנסה רשת "פיתה בשר" במקומו, זהו הסניף התשיעי של הרשת והוא נפתח על ידי הזכיין גיא זמורה, שפגשנו אותו לראשונה בתוכנית הטלוויזיה "מאסטר שף" ומאז הוא נמשך במיוחד לאוכל רחוב.
בשבוע שעבר נפתח הסניף בחגיגות, תושבים רבים נהרו למתחם קרסו לאכול ולפגוש את כוכבי הרשת גברת שווארמה, ברי סרטונים, שלומי אביגדור ואלעד. "הכל כאן טרי, טעים מאוד, אנחנו אופים את הפיתות כאן במקום וממלאים אותם בבשר, ירקות צרובים והרבה דברים טובים".
במקום "טווניס" - בורגר מארקט
גם "טווינס" סגר את שעריו ובמקומו נפתח סניף של בורגר-מארקט בירה ושוק המפורסם ממחנה יהודה, בעיצוב אדריכלי מדוייק באווירת שוק מחנה יהודה, גרפיטי על הקירות וההמבורגר משובח ועסיסי. הנותן מענה גם לחובבי המבורגר צמחונים. הזכיינים שלנו כאן בעיר הם אביב זריהן, מיכאל חננשוילי וגיא זמורה ששותף גם כאן. אביב נולד וגדל במעלה אדומים "היה לי ברור, כשאני פותח מקום זה כאן במעלה אדומים, עיר שאני אוהב ומחובר אליה, במקום לנסוע לירושלים אני הבאתי עם השותפים, את ההמבורגר האהוב אלינו לעיר".