בזוית אישית/ רפי בן חור / דף חדש
עם ישראל נמצא בסערה גדולה 2 עלינו כעם לפתוח דף חדש ולאתר מנהיג אשר יאחד את העם ללא בעיות של הישרדות פוליטית ותלות בכל מיני גורמים קיצוניים ומפלגים ; ביבי לא יכול לעמוד עוד במשימה זו ; המנהיג שיבוא ירכך את האווירה, ישתיק את ההמולה ויתרכז במלחמה ובאחדות העם אשר תביא את הניצחון
פורסם בתאריך:
נכתב על ידי
רפי בן חור
אני כותב דברים אלה בכאב גדול, אני אוהב המדינה בכל ליבי, אני חש קשר דם לכל אחיי בני ישראל, אך איני יכול להתעלם מהעובדה הנוראה כי זו התקופה הקשה ביותר שבה נתונים ישראל והעם היושב בה, מאז הקמת המדינה.
אנחנו כבר מעל לשבעה חודשים במלחמה נוראה, ואיני רואה את הסוף באופק. יישובים שלמים בצפון אשר פונו, נטושים מתושביהם, עיר כמו קריית שמונה נראית כעיר בתרדמת, ריקה מאדם וכל יום סופגת את אש החיזבאללה.
מטולה מרוסקת לחלוטין, בתים שלמים נהרסו, כל העסקים מתרסקים, אין תיירות ואין מבקרים. בקיצור, אין חיים. בכל הצפון אין לימודים ואין שחוק של ילדים.
שבעה חודשים נלחמו להחזיר את שדרות להיות עיר שלווה. התושבים חזרו, אך הירי לא פסק. זה נורא לשמוע אימהות וילדים אשר נמצאים בפאניקה, ונורא לראות את התמונה של מאות איש שוכבים על הרצפה, על הכביש, מגינים על ראשם על מנת למצוא מחסה.
הנס הגדול ביותר שלנו הוא קיומם של חיילי צה"ל אשר מוסרים את נפשם ונלחמים בעוז, היחידים אשר נוטעים בלב העם הזה תקווה.
צר לי, אין לנו מנהיגות ראויה, לא בקואליציה ולא באופוזיציה. אין לנו מנהיג כמו בן גוריון או מנחם בגין, אשר לנגד עיניהם עמדה רק טובת עם ישראל, ללא כל שיקולי הישרדות פוליטית. מנחם בגין התפטר מראשות הממשלה מכיוון שלקח אחריות על ההתמשכות של המלחמה בלבנון וריבוי ההרוגים שם בקרבות.
מנהיג ראוי היה חייב בכל דרך לגייס את כל העם מאחוריו, את כל הסיעות להביא תחת כנפיו, ולרכך ולאזן עמדות קיצוניות ולגבש כוח אחד חזק ובעל עוצמה. תחת זאת הוא נכנע לתכתיבים של קיצונים אשר כל כוחם הוא בלשונם, הם יודעים מה להשמיע לאוזנם של קיצוניים. חוסר היושר הוא בכך שהם אומרים בקול רם מה שאחרים חושבים, אך יודעים כי אמירות כאלה בקול רם מזיקות לשם של מדינת ישראל בעולם, מקוממות עלינו את כל העולם ומונעות מעמנו להשיג את ההישגים המקסימליים.
אנחנו, אנשי הימין, תלמידיו של מנחם בגין, אנחנו נושאים בליבנו אהבה גדולה לכל עם ישראל, מנחם בגין אסר על אנשי ספינת אלטלנה להשיב אש נגד אנשי ההגנה היהודים. אמר וידע תמיד כי לא ניתן ואסור להרים יד על יהודי.
השבוע ראיתי בטלוויזיה קטעים מההפגנה של משפחות החטופים נגד הממשלה. ברמה העקרונית אני לא מסכים עמם, אך אני מבין אותם כי הם עוברים את הגהינום של מחדל המלחמה רגע רגע, שעה שעה. דמם ודם יקיריהם זועקים לשמים.
כאב לי מאוד לראות את גדי קדם שותת דם מראשו מבעיטה אשר ספג מאיש ימין אשר גם קרא להם שמאלנים ובוגדים. יהודי בעט בראשו של גדי קדם, אשר שישה מבני משפחתו נרצחו בהתקפה של החמאס. לא אחד, לא שניים, שישה בני משפחה. הם נרצחו כאשר ראש הממשלה האחראי על המדינה הוא איש ליכוד. מזעזעת אותי העובדה כי במו אוזניי שמעתי בטלוויזיה את התוקף אומר בשמחה לחברו: "ראית איזו בעיטה הבאתי לו לראש?". הוא בעט בראשו של יהודי ובראשו של אב משפחה שכולה. הם נשאו דגלי ליכוד, אך הם בגדו בליכוד ופעלו בניגוד לתורתו ומשנתו של מקים הליכוד מנחם בגין. מי שנעצר על ידי המשטרה היה לא אחר מגדי קדם, כאשר ראשו שותת דם.
עם ישראל נמצא בסערה גדולה. הפירוד הוא נורא. עלינו כעם לפתוח דף חדש, עלינו לאתר מנהיג אשר יאחד את העם ללא בעיות של הישרדות פוליטית ותלות בכל מיני גורמים קיצוניים ומפלגים. ביבי לא יכול לעמוד עוד במשימה זו. המנהיג שיבוא ירכך את האווירה, ישתיק את ההמולה ויתרכז במלחמה ובאחדות העם אשר תביא את הניצחון.
צעד כזה גם יכול להיות מתוחם בזמן, צעד זה אינו מחייב בהקדמת הבחירות, אך יחייב את התפטרותו של ביבי.
לאחר הליכתו של בנימין נתניהו ישבו כל חברי הכנסת ויצביעו על אדם אשר יוביל את הממשלה להצלחות גדולות. ממשלת אחדות זו תתקיים למשך שנתיים עד לבחירות הבאות. אני מאמין בדרך זו, והיא הנוסחה הטובה ביותר מלצאת מהבוץ. רק יש לשכנע את ביבי כי הליכתו רק תעשה טוב לעם ישראל.וטובה שעה אחת קודם.


